Over OVMiles

OVMiles is een initiatief van de RET. Samen met meer dan 30 partners in de regio Rotterdam, bieden wij reizigers de mogelijkheid om met hun OV-chipkaart gratis te sparen voor kortingen en leuke extra’s.

OVMiles van de RET beloont je voor de kilometers die je met het openbaar vervoer maakt. Het is heel simpel. Je meldt je met je OV-chipkaart online aan. Vanaf dat moment spaar je automatisch Miles als je reist met het openbaar vervoer en in- en uitcheckt binnen het vervoersgebied van de RET. (Voor meer uitleg, ga naar ‘Veelgestelde vragen’).

Reis je voor je werk elke dag heen en weer tussen Schiedam en Ridderkerk? Ga je dagelijks van en naar school in hartje Rotterdam? Bezoek je regelmatig een vriend of vriendin aan de andere kant van de stad? Of maak je misschien alleen gebruik van het openbaar vervoer in het weekend? Met OVMiles spaar je met élke kilometer die je reist. 1 kilometer met het openbaar vervoer staat gelijk aan 1 Mile.

Voor welke leuke kortingen en extra’s kun je sparen?
- Van snack tot filmkaartje
- Een backstage arrangement of unieke rondleiding
- Leuke extra’s

Nadat Miles via de website zijn ingewisseld, ontvang je de coupon met QR-code via de mail, maar je kunt de coupon ook terugvinden bij Bestellingen in ‘Mijn OVMiles’. Neem de coupon (op je smartphone of uitgeprint) mee naar de partner. De partner scant de QR-code voor verzilvering van de coupon. Het kan zijn dat je moet reserveren voor de actie of dat de verzilvering anders werkt (voorbeeld: een actie die online te verzilveren is, zonder naar locatie van partner te gaan) dan eerder omschreven. Lees daarom de voorwaarden goed door voordat je van de actie gebruik maakt.