Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om mee te doen aan de winactie.

Adresgegevens partner

RET

Laan op Zuid 2
3071 AA Rotterdam

tel. 0900 - 5006010

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Rotterdam CS: Tram, metro en bus. Halte Kruisplein: Tram 4, 7, 8, 20, 21, 23 , 24.
Andere coupons van deze aanbieder:
Bekijk alle acties van deze partner

Winactie BROOS - Conny Janssen Danst

Win tickets voor deze breekbare dansvoorstelling

BROOS is een sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. Tickets winnen voor deze bijzondere productie? Doe mee met de winactie!

Conny Janssen Danst opent 2019 met een nieuwe avondvullende dansvoorstelling: BROOS. Naast een groot ensemble van 15 dansers werkt choreografe Conny Janssen voor de live muziek in de voorstelling samen met muzikante en zangeres Maartje Teussink.

Van de eerste schreeuw tot de laatste zucht
Na HOME (2017) en de remake van INSIDE OUT (2018) is BROOS het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater. BROOS vertelt over de kwetsbaarheid van het leven, een persoonlijk werk voor de Rotterdamse choreografe. Een inspiratiebron is haar moeder waar zij al jaren voor zorgt, en die ze ‘brozer en brozer’ ziet worden. Echter kwetsbaarheid ziet zij niet alleen in ouderdom:

"Baby’s, kleuters, pubers, jonge ouders: elke levensfase heeft een andere broosheid. Bij het zien van een oudere vergeten we vaak dat die persoon door al die levensfases is gegaan. Dat bijvoorbeeld zij – mijn moeder - als jong meisje ook haar eerste verliefdheid voelde, haar eerste verdriet, haar dromen had en haar gekkigheid. Soms zien we slechts de laatste uiterlijke vorm en verhult die alle andere verhalen die er ooit zijn geweest of nog sluimeren. Met de dansers - jonge talenten en bekende gezichten – onderzoek ik de specifieke fysiek van al die verschillende levensstadia. In een mozaïek van vertellingen ervaren we in BROOS de hartenklop van diverse momenten in tijd."

183 keer besteld
De winactie
Je maakt nu kans op 2 kaarten voor dansvoorstelling BROOS van Conny Janssen Danst op 10 mei in Theater Rotterdam.
Voorwaarden
  • Deelname aan deze winactie is mogelijk van 15 t/m 29 april 2019.
  • Per OVMiles-account mag je 1 keer meedoen aan deze winactie.
  • Er worden 5x 2 eerste rang tickets voor de dansvoorstelling BROOS van Conny Janssen Danst op vrijdag 10 mei om 20.15 uur weggegeven.
  • De winnaar wordt na 29 april 2019 persoonlijk op de hoogte gebracht.
    De naam van de winnaar wordt ook op Facebook en Twitter bekendgemaakt.
  • Hoe hoger je status, hoe meer winkans. Heb je status Zilver dan heb je 2 keer zoveel winkans als iemand met status Brons. Heb je status Goud dan heb je 3 keer zoveel winkans.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld en/of tegoed(en).
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina