Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Jeugdtheater Hofplein

Benthemplein 13
3032CC Rotterdam

tel. 010-2435055

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Stadhuis: metro D, E. Halte Heer Bokelweg: tram 4. Halte Pompenburg: tram 7, 8. Halte Schiekade: tram 25.  Halte Weena: tram 21, 23, 24.
Andere coupons van deze aanbieder:

50 Miles = €2,50 korting op Verhalen uit de hoge hoed (3+)

Het leukste voorleesuurtje van de week

Verhalen uit de hoge hoed is het leukste voorleesuurtje van de week bij Jeugdtheater Hofplein. Voor 50 Miles krijg je €2,50 korting op 3 voorstellingen uit de reeks Verhalen uit de hoge hoed. Klik op 'Meer' voor meer informatie.

Verhalen uit de hoge hoed
Verhalen uit de hoge hoed is het leukste voorleesuurtje van de week in een nieuw jasje! Dit seizoen brengen Stip en Stippel 6 prentenboeken van Uitgeverij Lemniscaat tot leven met een serie interactieve vertelvoorstellingen. Daarnaast kun je voor aanvang (vanaf 10.00 uur) én na afloop (tot 13.00 uur) spelen in de foyer. Speel in het rovershol bij De kindereter en maak je eigen dierenmasker als je naar Temmer Tom gaat! Een vrolijk programma voor iedereen vanaf 3 jaar vol luister-, kijk- en speelplezier.

De kindereter
'Hebbes!' siste de rover. 'Mee naar mijn hol!' Maar dat moest ik natuurlijk wél even vragen. Dus ik zei: 'Ogenblikje' en riep: 'Pap, ik word ontvoerd door een grote woeste rover. Mag dat?' 'Ja hoor schat,' riep mijn vader terug. 'Veel plezier!'' Het meisje in dit verhaal wordt ontvoerd, maar het is minder spectaculair dan ze dacht. Het blijkt helemaal geen echte woeste rover te zijn, maar gewoon een kindereter... wat een tegenvaller! In plaats van allerlei wilde avonturen te beleven, wil hij niks anders dan haar opeten. Saai! Speeldata: 10, 17, 24 en 31 maart om 11.00 uur.

Temmer Tom
Toms vader is bang voor dieren: vlinders, slakken, eekhoorns... Wat Tom ook zegt, niets helpt. Zijn vader blijft bang - en blijft binnen. Tom wil niets liever dan zijn vader over zijn angst heen helpen en bedenkt een plan. Hij haalt een ijsbeer uit de Duizend Dierenwinkel en temt hem. Die avond staat er een grote witte stoel in huis. 'Hij is wel harig,' zei Toms vader. 'Andere stoelen zijn niet zo harig.' 'Dat zit juist lekker,' zei Tom. 'Probeer maar.' Speeldatum: 7 april om 11.00 uur.

1 keer besteld
De actie
50 Miles = €2,50 korting op 3 voorstellingen uit de reeks Verhalen uit de hoge hoed.
Voorwaarden
 • Deze actie is te bestellen t/m 31 maart 2019. 
 • Deze actie is te verzilveren t/m 7 april 2019. 
 • Deze actie is alleen geldig op de voorstelling De Kindereter op 10, 17, 24 en 31 maart 2019 en Temmer Tom op 7 april 2019. 
 • Een coupon is geldig voor maximaal 4 personen.
 • Een e-ticket voor volwassenen en kinderen kost dan €5 i.p.v. €7,50.
 • Let op! Een coupon is geen ticket.
 • Het aankopen van een ticket kan alleen op basis van beschikbaarheid. Bestel je tickets via de webshop van Jeugdtheater Hofplein o.v.v. de unieke code op je coupon. Hoe je dit doet, lees je op de coupon. 
 • Na bestelling staat de coupon onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
 • Het aantal zitplaatsen is beperkt, vol = vol.
 • Deze actie is niet geldig op reeds gekochte kaarten.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina