Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om mee te doen aan de winactie.

Adresgegevens partner

Rotterdam Topsport

Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Feyenoord: Tram 23. Halte Beukendaal: Tram 2.

Win 2 kaartjes voor de Korfbal Challenge!

Win kaarten voor hét korfbalevenement van het jaar!

De Korfbal Challenge is sinds jaar en dag gehuisvest in Rotterdam en wordt gehouden van donderdag 27 t/m zondag 30 december. Tijdens de Korfbal Challenge beleef je korfbal in de vorm van challenges, wedstrijden en clinics. Jij maakt nu kans op 2 kaartjes voor een datum naar keuze!

Korfbal Challenge

De Korfbal Challenge 2018 vindt van 27 december tot en met 30 december plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Vier dagen lang internationaal topkorfbal in alle leeftijdscategorieën. Elk jaar wordt er geëxperimenteerd met nieuwe regels. De schotklok, de kunststofkorf, bijna alle regelwijzigingen kennen hun vuurdoop bij de Challenge in Topsportcentrum Rotterdam. Maar bovenal is het toernooi een aanvulling op het evenement waarbij voor elke doelgroep wat te doen is.

De Korfbal Challenge heeft een middag- en een avondprogramma. De wedstrijden vallen onder het avondprogramma, dat begint om 16.30 uur. Tijdens het middagprogramma zijn er elke dag kleinere side-events en elke dag verschillend. Eventueel meer informatie: https://www.korfbal.nl/korfbalchallenge

110 keer besteld
De winactie
Je maakt nu kans op 2 kaarten voor de Korfbal Challenge op 27 t/m 30 december!
Voorwaarden
  • Deelname aan deze winactie is mogelijk van 3 december t/m 17 december 2018. 
  • Per OVMiles-account mag je 1 keer meedoen aan deze winactie. 
  • Er worden 2 tickets weggegeven voor de Korfbal Challenge op 27 december t/m 30 december 2018. De winnaar mag zelf één datum kiezen.
  • De winnaar wordt na 17 december persoonlijk op de hoogte gebracht. De naam van de winnaar wordt mogelijk ook op de website en op www.facebook.com/ovmiles bekendgemaakt. 
  • Hoe hoger je status, hoe meer winkans. Heb je status Zilver dan heb je 2 keer zoveel winkans als iemand met status Brons. Heb je status Goud dan heb je 3 keer zoveel winkans. 
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld en/of tegoed(en).
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina