Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om mee te doen aan de winactie.

Adresgegevens partner

Museum Boijmans Van Beuningen

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

tel. 010 - 4419400

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Museumpark: Tram 7. Halte Eendrachtsplein: Metro A, B, C.
Andere coupons van deze aanbieder:

Winactie Museum Boijmans Van Beuningen

Win 2 entreekaarten voor 'Pure Rubens'

De mooiste olieverfschetsen van Rubens vanuit de hele wereld zijn nu te bewonderen in Museum Boijmans Van Beuningen. Het is 65 jaar geleden dat zo'n grote selectie werken van de grootmeester bijeen zijn gebracht. Doe mee aan de winactie en maak kans op 2 entreekaarten voor de tentoonstelling 'Pure Rubens', de tentoonstellings catalogus, een sixpack Rubens speciaalbier en een mooie tentoonstellingsposter!​

De tentoonstelling 'Pure Rubens' toont het grootste overzicht van Rubens' olieverfschetsen dat in de afgelopen 65 jaar is getoond. In de olieverfschetsen is de briljante toets van de meester zelf altijd aanwezig. Museum Boijmans Van Beuningen bezit een zeer belangrijke collectie olieverfschetsen van Rubens. De verzameling is uniek voor Nederland en behoort tot de allerbeste ter wereld. 'Pure Rubens' toont de schilders ongekende verbeeldingskracht: het vermogen om steeds op andere manieren verhalen te vertellen, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen en ondergedompeld. Museum Boijmans Van Beuningen en het Museo Nacional del Prado in Madrid werkten samen om de mooiste werken bijeen te brengen. Ze tonen de hand van de meester in al zijn facetten en verraden zijn temperament: gretig, levendig, barok.
175 keer besteld
De winactie
Doe mee met de winactie van Museum Boijmans Van Beuningen en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling Pure Rubens, inclusief een Rubens catalogus, een sixpack Rubens speciaalbier en een tentoonstellingsposter.
Voorwaarden
  • Deelname aan deze winactie is mogelijk t/m 25 september 2018. 
  • Per OVMiles-account mag je 1 keer meedoen aan deze winactie.
  • Er wordt 1x een setje van 2 entreekaarten weggegeven voor de tentoonstelling 'Pure Rubens', Rubens catalogus, een sixpack Rubens speciaalbier en een tentoonstellingsposter.
  • De winnaar wordt na 26 september 2018 persoonlijk op de hoogte gebracht per mail.
  • De naam van de winnaar wordt mogelijk ook op www.facebook.com/ovmiles bekendgemaakt.
  • Hoe hoger je status, hoe meer winkans. Heb je status Zilver dan heb je 2 keer zoveel winkans als iemand met status Brons. Heb je status Goud dan heb je 3 keer zoveel winkans.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld en/of tegoed(en).
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina