Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Nederlands Fotomuseum

Wilhelminakade 332
3072 AR Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Wilhelminaplein: Tram 20, 23, 25, metro D en E.
Andere coupons van deze aanbieder:

Poster van de tentoonstelling 'Rotterdam werkt'

50 Miles = poster 'Rotterdam werkt'

*Let op: verzilveren vanaf 3 oktober* Het Nederlands Fotomuseum presenteert: ‘Rotterdam werkt’. In deze nieuwe tentoonstelling staat opdrachtfotografie in Rotterdam van 1864 tot nu centraal. Je krijgt niet alleen het tweede ticket voor de halve prijs (check de actie op onze site), maar voor 50 Miles krijg je ook een poster van de tentoonstelling cadeau.

Klik hier om naar de actie te gaan voor het tweede ticket voor de halve prijs.

Rotterdam werkt  

Zolang de fotografie bestaat hebben fotografen Rotterdam in beeld gebracht. Zij gaven de stad haar gezicht. Na de succesvolle tentoonstelling ‘Rotterdam in the Picture’ presenteert het Nederlands Fotomuseum nu het vervolg: ‘Rotterdam werkt’. In deze nieuwe tentoonstelling staat opdrachtfotografie in Rotterdam van 1864 tot nu centraal. Foto’s die gemaakt zijn in opdracht van bedrijven en overheidsdiensten.

'Rotterdam werkt' neemt je mee door de ontwikkeling van de Rotterdamse havens en bedrijven die altijd gesloten waren voor buitenstaanders. Je ziet veel onbekende foto’s en filmbeelden van mensen, gebouwen, gebeurtenissen en het leven in de stad.

Speciaal voor deze tentoonstelling zijn ze voor even uit de collectie van hedendaagse fotografen en uit de verzamelingen van het Nederlands Fotomuseum, het Stadsarchief Rotterdam, de Koninklijke Verzamelingen en uit bedrijfsarchieven van o.a. Nationale-Nederlanden, Heineken en de Bijenkorf gehaald. Samen tonen ze een veranderende stad die altijd in beweging is en de ontwikkeling van de fotografie van 1864 tot nu.

'Rotterdam werkt' is te zien van 19 september 2020 t/m 17 januari 2021 in het Nederlands Fotomuseum op de Wilhelminapier.

17 keer besteld
De actie
50 Miles = poster van de tentoonstelling 'Rotterdam werkt' in het Nederlands Fotomuseum.
Voorwaarden
  • Deze actie is geldig vanaf 3 oktober t/m 20 december 2020, zolang de voorraad strekt.  
  • De coupon is alleen geldig in combinatie met een entreeticket voor het Nederlands Fotomuseum.
  • Je kunt 2 coupons bestellen per OVMiles-account. 
  • Elke dag geldig tijdens de openingstijden van het Nederlands Fotomuseum. 
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • Na bestelling ontvang je de coupon via de mail, maar je vindt de coupon ook terug onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver de coupon door hem te tonen (op je smartphone of uitgeprint) bij het Nederlands Fotomuseum i.c.m. je entreeticket.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina