Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Museum Rotterdam

Timmerhuis, Rodezand 26
3011 AN Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Stadhuis, Beurs: Metro en tram 8, 12, 20, 21, 23, 24 en 25.

75 Miles = 50% korting op je entree

Met Pasen voor €3,75 naar Museum Rotterdam

Van 30 maart t/m 1 april (Paasweekend) krijg je 50% korting op de entreeprijs bij Museum Rotterdam. Een mooie kans om nog snel de tentoonstelling COOLSINGEL te bezoeken, een straat die de geschiedenis van Rotterdam weerspiegelt. Voor de entree betaal je nu slechts €3,75 i.p.v. €7,50!

Als één straat het verhaal van Rotterdam en zijn bewoners kan vertellen, dan is dat de Coolsingel. De geschiedenis van de stad wordt weerspiegeld in de ontwikkeling van deze straat: van middeleeuwse stadsgracht, via verkeersader van de modernistische metropool, tot toekomstige city lounge van een diverse wereldstad.

De tentoonstelling COOLSINGEL is een initiatief van Museum Rotterdam en het Stadsarchief Rotterdam. Je wordt meegenomen langs een historische tijdlijn, een filmische beleving en een thematische verdieping met museumstukken. De tentoonstelling is een visuele belevenis, een feest der herkenning dat iedereen in het hart raakt, of je nu Rotterdammer bent of niet! Klik hier voor meer tentoonstellingen.

Credits foto kabelbaan: Stadsarchief Rotterdam, Ary Groeneveld.

7 keer besteld
De actie
Van 30 maart t/m 1 april krijg je voor 75 Miles 50% korting op de entree van Museum Rotterdam. Tickets kosten dan slechts €3,75!
Voorwaarden
  • Deze actie is te bestellen van 12 t/m 31 maart 2018.
  • De coupon alleen geldig op 30 maart, 31 maart en 1 april 2018 (Paasweekend).
  • De coupon is geldig voor 1 persoon. 
  • De normale entreeprijs is €7,50.
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Museum Rotterdam. Je kunt hier het resterende bedrag afrekenen.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina