Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Museum Boijmans Van Beuningen

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

tel. 010 - 4419400

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Museumpark: Tram 7. Halte Eendrachtsplein: Metro A, B, C.
Andere coupons van deze aanbieder:

60 Miles = 25% korting op entree + poster van Rubens

Pure Rubens, nu te zien in Rotterdam!

Kom naar Museum Boijmans Van Beuningen, geniet van de bijzondere museumcollectie en bezoek de nieuwe tentoonstelling 'Pure Rubens'. De mooiste olieverfschetsen van Rubens vanuit de hele wereld zijn nu te bewonderen. Het is 65 jaar geleden dat zo'n grote selectie werken van de grootmeester bijeen zijn gebracht. Voor 60 Miles krijg je 25% op je entreeticket én een poster in A2-formaat van de tentoonstelling mee naar huis!

Vanaf 24 juni 2017 is de vaste collectie in een totaal andere opstelling te zien: gastconservator Carel Blotkamp heeft een nieuwe indeling bedacht waarmee hij bezoekers wil verleiden tot langer kijken. Het accent ligt op kunst van na 1945. De opstelling bevat werken van grote namen als Mark Rothko, Andy Warhol, Pyke Koch, Anselm Kiefer, Donald Judd, Paul Cézanne, Gispen, Salvador Dalí, Vincent van Gogh én Rembrandt.De tentoonstellingen met topstukken zijn altijd te bezoeken, maar mis ook de wisselende tentoonstellingen niet. Ontdek bijvoorbeeld vanaf 8 september t/m 13 januari 2019 de tentoonstelling 'Pure Rubens'.

De tentoonstelling 'Pure Rubens' toont het grootste overzicht van Rubens' olieverfschetsen dat in de afgelopen 65 jaar is getoond. In de olieverfschetsen is de briljante toets van de meester zelf altijd aanwezig. Museum Boijmans Van Beuningen bezit een zeer belangrijke collectie olieverfschetsen van Rubens. De verzameling is uniek voor Nederland en behoort tot de allerbeste ter wereld. 'Pure Rubens' toont de schilders ongekende verbeeldingskracht: het vermogen om steeds op andere manieren verhalen te vertellen, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen en ondergedompeld. Museum Boijmans Van Beuningen en het Museo Nacional del Prado in Madrid werkten samen om de mooiste werken bijeen te brengen. Ze tonen de hand van de meester in al zijn facetten en verraden zijn temperament: gretig, levendig, barok.


5 keer besteld
De actie
Voor 60 Miles krijg je nu 25% korting op de reguliere entreeprijs plus een tentoonstellingsposter in A2-formaat van Pure Rubens mee naar huis!
Voorwaarden
  • Deze actie is geldig van t/m 13 januari 2019, zolang de voorraad strekt.
  • Een coupon is geldig voor 1 persoon. 
  • Je kunt maximaal 2 keer per maand gebruik maken van deze actie. 
  • De korting geldt op een regulier entreebewijs voor Museum Boijmans Van Beuningen plus een tentoonstellingsposter (A2). 
  • Je betaalt met de korting van OVMiles €13,10 voor een volwassenenticket i.p.v. €17,50. Voor Rubens geldt een toeslag van €2,50, in dat geval betaal je €15. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen, de Museumkaart en/of Rotterdampas.
  • Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 uur en 17.00 uur. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Museum Boijmans Van Beuningen. 
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina