Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Theater Rotterdam

Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam

tel. 010 - 4118110

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Rotterdam CS: Tram, metro en bus. Halte Kruisplein: Tram 4, 7, 8, 20, 21, 23 , 24.
Andere coupons van deze aanbieder:
Bekijk alle acties van deze partner

30 Miles = €3 korting op Modern Samurai

Met korting naar Modern Samurai van ISH

Modern Samurai is een dansvoorstelling over een groep jongeren die hun achterstandswijk wil ontvluchten door urban sports. Volg de te gekke freerunning stunts, breakdance en martial arts door de dansers van ISH. Deze Belgische groep staat bekend om hun extreem vette moves, dus laat je verwonderen!

Modern Samurai - ISH
De straten zijn grijs, de toekomst is onzeker. Om ons heen staan muren van baksteen, beton en gebroken beloften. De barsten in de tegels van het pleintje vertellen ons dat we hier nooit meer weg komen. Maar zo is het niet. Als je maar hard genoeg rent, zie je de barsten niet meer. Als je maar hoog genoeg springt, wordt een muur een drempel. Op het dak is er lucht.

Marco Gerris liet zich voor de voorstelling inspireren door de Franse film Yamakasi uit 2001. Daarin zie je een groep jongeren die de achterstandswijken probeert te ontvluchten door urban sport. Ze hebben nóg een doel: genoeg geld stelen van de extreem rijken om de hartoperatie van een arm kind te kunnen betalen. Woensdag 27 maart 2019 in Theater Rotterdam Schouwburg, Grote Zaal, 20.15 uur. Meer informatie.

4 keer besteld
De actie
Voor 30 Miles krijg je €3 korting op de spectaculaire voorstelling Modern Samurai van ISH in Theater Rotterdam Schouwburg.
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig voor Modern Samurai op woensdag 27 maart 2019 om 20.15 uur.
  • De normale prijs voor een ticket is €17. 
  • De coupon is geldig voor 1 persoon. 
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Let op: De coupon geeft nog geen recht op een ticket. Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Haal je ticket op bij Theater Rotterdam Schouwburg voor aanvang van de voorstelling om verzekerd te zijn van een plaats of reserveer vooraf via 010 - 411 8110 (maandag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur) o.v.v. OVMiles.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Theater Rotterdam Schouwburg, de korting wordt dan direct verrekend.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina