Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam

tel. 010 - 2400501

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Rotterdam CS: Bereikbaar met tram, metro en bus.
Andere coupons van deze aanbieder:

80 Miles + €12,70 / €8,70 = entree + poppetje

Word jij de nieuwste inwoner van Miniworld?

Als je overal in Rotterdam zou kunnen wonen, waar zou je dan wonen? Bij Hotel New York of De Kuip misschien, of gewoon aan de voet van de Erasmusbrug of Euromast? Kom naar Miniworld en krijg toegang én plaats een poppetje waar je maar wilt! Help jij mee Miniworlds bevolking te laten groeien in 2018?

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst van Miniworld kies je een poppetje uit en vul je een paspoort in, mét een plek naar keuze. Miniworld plaatst dit poppetje op een later tijdstip en stuurt de foto’s per mail naar je toe. Met het paspoort ontvang je 3 jaar lang 25% korting op entree bij Miniworld Rotterdam. Ze kunnen niet wachten om jou als nieuwste inwoner te ontvangen!
2 keer besteld
De actie
Voor 80 Miles krijg je €4 korting op de entree en krijg je er gratis een poppetje bij! Je betaalt slechts €12,70 (volwassenen) en €8,70 (kinderen tot 12 jaar).
Voorwaarden
  • Deze actie is te bestellen t/m 31 juli 2018.
  • Deze actie is te verzilveren t/m 31 augustus 2018. 
  • De normale prijs voor deze actie is €16,70 (volwassenen) en €12,70 (kinderen van 3 - 12 jaar), dat is bijna 25% korting!
  • Bij deze actie zit het volgende inbegrepen: op de dag van je bezoek kun je zelf een poppetje uitkiezen aan de entreebalie van Miniworld en een plek kiezen waar je het poppetje geplaatst wilt hebben. Je ontvangt dan ook een paspoort, op vertoon waarvan je de komende drie jaar 25% korting ontvangt op de entree bij Miniworld Rotterdam.
  • Let op: jouw poppetje wordt op een later tijdstip door een medewerker van Miniworld geplaatst en de foto's hiervan zullen per mail worden toegestuurd.
  • Deze actie is niet inwisselbaar voor geld.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Miniworld Rotterdam.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina