Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

tel. 010 7070430

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Pieter de Hoochweg: Tram 8. Halte Coolhaven: Metro D,E.
Andere coupons van deze aanbieder:

70 Miles = korting + iets lekkers bij Victory

Voorstelling over glansrijk falen

Victory is een grappige voorstelling over falen. Stop het niet weg, maar vier het groots, laat het zien en lach erom! De voorstelling is komisch treurig, soms zelfs wanhopig pijnlijk én zet je aan het denken. Bestel nu je ticket(s) met korting en krijg een faaltaartje cadeau.

Victory XL: een ode aan glansrijk falen
Je mist een deadline. Je wordt in de steek gelaten. Je vergeet iets belangrijks. Je leven zit vol kleine en grote mislukkingen. De wereld om ons heen kent vooral winnaars en opvallend weinig verliezers. We leren te stralen en scoren, maar falen is moeilijk. Daar schamen we ons voor en soms liegen we het weg. Als er iets fout gaat, verdwijnt ons zonnige zelfbeeld en dat kunnen we niet delen met anderen, Instagram, de wereld.

Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen. En over dat durven laten zien. Kunnen we eerlijk zijn over wat we voelen? Kan iets dat negatief lijkt, verandering en groei teweeg brengen? We houden van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten? Typische faal-symptomen worden in beweging omgezet, en wat te denken van stotteren, botsen, vals zingen, slechte grappen vertellen, vallen en weer opstaan. In een mix van dans, theater en slapstick vallen 4 performers en een muzikant in een razend tempo van de ene in de andere mislukking. Meer informatie

4 keer besteld
De actie
Voor 70 Miles krijg je €3 korting op je ticket(s) voor Victory en een faaltaartje.
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig voor de voorstelling Victory XL op 13, 14, 15 en 16 februari 2019.
  • De coupon geeft recht op €3 korting op de voorstelling Victory XL en een faaltaartje t.w.v. €3 voor 1 persoon. Je betaalt dan maar €12 voor een volwassenticket i.p.v. €15.
  • De normale prijs van een ticket voor volwassenen is €15, voor studenten €11 en CJP €9. 
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Let op: de coupon geeft geen recht op toegang tot de voorstelling. Het is noodzakelijk dat je reserveert.
  • Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je ticket(s)!
  • Je kunt t/m de dag van de voorstelling je tickets reserveren via de webshop van het Maaspodium. Op je OVMiles-coupon staat een unieke code waarmee je je bestelling kunt doen. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon (voor het faaltaartje) door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van het Maaspodium.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina