Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

tel. 010 7070430

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Pieter de Hoochweg: Tram 8. Halte Coolhaven: Metro D,E.

100 Miles = €4 korting + extra's bij de jokkebrokker (6+)

Korting én lekkers bij de jokkebrokker (6+) bij het Maaspodium

De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt?

De jokkebrokker (6+)
Karel Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd gaan zijn trucs steeds vaker ‘mis’. Balletjes en konijnen verdwijnen écht. Hij begint langzaam te geloven dat hij kan toveren. De circusbaas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel?

De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt?

Floris van Delft maakte eerder CASH, Toen wij van Rotterdam vertrokken en Sell Me Your Secret bij Maas theater en dans. De jokkebrokker is zijn eerste werk voor kinderen bij Maas in coproductie met zijn eigen gezelschap WAT WE DOEN.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Meer weten over de voorstelling? Kijk hier.

1 keer besteld
De actie
Voor 100 Miles krijg je €4 korting op de voorstelling jokkebrokker (6+) + een toverbal en appelsap/thee/koffie.
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig voor de voorstelling de jokkebrokker (6+) op 28, 30 september, 27 oktober en 22 en 27 december 2018. 
  • De coupon geeft recht op €4 korting op de voorstelling en een toverbal + appelsap/thee/koffie t.w.v. €3 voor 1 persoon.
  • De normale prijs van een ticket voor volwassenen is €14, studenten/CJP €10, kinderen €8.
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Let op: de coupon geeft geen recht op toegang tot de voorstelling.
  • Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je ticket(s).
  • Je kunt t/m de dag van de voorstelling je tickets voor de voorstelling de Jokkebrokker reserveren via de webshop van het Maaspodium. Op je OVMiles-coupon staat een unieke code waarmee je je bestelling kunt doen. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon (voor de toverbal + appelsap/thee/koffie) door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van het Maaspodium.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina