Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

tel. 010 7070430

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Pieter de Hoochweg: Tram 8. Halte Coolhaven: Metro D,E.
Andere coupons van deze aanbieder:

90 Miles = €2 korting + extra's t.w.v. €5 bij Hallo Familie

Wonderlijke voorstelling Hallo Familie (6+)

Papa en mama vieren feest, jij ligt in bed en kunt niet slapen. Ken je dat gevoel? Of je blijft staren naar het plafond, of je gaat op avontuur... Alleen tijdens de voorstelling Hallo Familie lijkt het avontuur wel een droom. Knuffels komen tot leven, ouders lopen op hun handen en een oom verandert in een boom. Kom naar Maas en laat je verwonderen!

Hallo Familie (6+)
Het is druk in huis, vader en moeder vieren feest en oma past op. De nacht is lang en jij kunt niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe blijft nog een verrassing…

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een mix van theater en dans van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs.

Duur voorstelling: 60 minuten
Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

1 keer besteld
De actie
Voor 90 Miles krijg je €2 korting op je ticket(s) voor Hallo Familie en een citroentaartje + warme chocolademelk t.w.v. €5.
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig voor de voorstelling Hallo Familie op 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 26 december 2018, 23 januari en 2 & 3 maart 2019.
  • De coupon geeft recht op €2 korting op de voorstelling en een citroentaartje + warme chocolademelk t.w.v. €5 voor 1 persoon.
  • De normale prijs van een ticket voor volwassenen is €14, studenten/CJP €10, kinderen €8.
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Let op: de coupon geeft geen recht op toegang tot de voorstelling. Het is noodzakelijk dat je reserveert.
  • Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je ticket(s)!
  • Je kunt t/m de dag van de voorstelling je tickets reserveren via de webshop van het Maaspodium. Op je OVMiles-coupon staat een unieke code waarmee je je bestelling kunt doen. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon (voor de citroentaart + warme chocolademelk) door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van het Maaspodium.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina