Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Kids Marina

Leuvehaven 1A
3011 EA Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Beurs: Metro A, B, C, D, E. Tram 8, 12, 20, 21, 23, 24, 25. Halte Blaak: Tram 21, 24, metro A, B, C en bus 32 en 48.

100 Miles + €7,50 = varen + havenspeurtocht bij Kids Marina

Alle kleine kapiteintjes aan dek!

De leukste haven van Rotterdam is weer open en wist je dat Kids Marina sinds dit jaar ook een eigen knutselhoek heeft? Bij Kids Marina mogen kleine kapiteintjes hun eigen brandweerboot, containerschip of roze cruiseboot besturen. En met OVMiles krijg je €5 korting, want je betaalt maar 100 Miles + €7,50 om 15 minuten kapitein te spelen (inclusief uitleg van de havenmeester en een havenspeurtocht)!

Kids Marina is de leukste waterattractie van Rotterdam. In deze miniatuurhaven midden in de stad voelt elk kind zich de kapitein. Wie aan boord stapt ontdekt varenderwijs van alles over de haven. Bij het vaargedeelte is permanent toezicht door een havenmeester die de maatjes tijdens de vaartocht ook alles uitlegt over de regels op het water. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen bij het inschepen een reddingsvest aankrijgen. 

Nieuw: wist je dat Kids Marina sinds dit jaar ook een eigen knutselhoek heeft? Tijdens het wachten kun je gezellig samen met de andere kapiteintjes een bootje of een echte piratenhoed maken!

Kids Marina Rotterdam is gevestigd achter het Maritiem Museum, onderaan de Drijvende Trappen (Leuvehaven 1A). Hier word je ontvangen door de Havenmeester.

54 keer besteld
De actie
Voor 100 Miles + €7,50 mag je kind 15 minuten varen in de miniatuurhaven van Kids Marina en een havenspeurtocht doen. Is dat geen feest?
Voorwaarden
  • Deze actie is geldig van 18 april t/m 29 oktober 2018.
  • De coupon is geldig voor 1 boot en is inclusief havenspeurtocht. 
  • Maximaal 4 personen per boot, waarvan minimaal 1 volwassene. 
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat.
  • Vooraf reserveren is niet nodig. 
  • Kids Marina is geopend op woensdag van 13.00 tot 17.30 uur en in het weekend, tijdens vakanties en feestdagen van 10.00 tot 17.30 uur.
  • Het kan zijn dat Kids Marina wegens weeromstandigheden niet is geopend. Kijk op kidsmarina.nl voor de actuele openingstijden.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
  • Na bestelling kun je de coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver je coupon door deze te printen en te tonen bij de kassa van Kids Marina.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina