Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Jeugdtheater Hofplein

Benthemplein 13
3032CC Rotterdam

tel. 010-2435055

Website

Hoe kom ik er met het OV?

N.v.t.

OVMiles-partners bij je thuis

Jeugdtheater Hofplein online

Jeugdtheater Hofplein organiseert de leukste dingen voor je, ook nu ze gesloten zijn! Klik op 'Meer' en lees snel verder.

Op deze pagina vind je alles wat Hofplein op dit moment organiseert, nu theaters de deuren gesloten moeten houden. Volg bijvoorbeeld online live theaterlessen. Of doneer een stoel of doe een donatie, zodat ze hun verbouwing af kunnen ronden die later dit jaar plaatsvindt.

Ook organiseren ze live theaterlessen, elke werkdag om 16.00 uur via het YouTube-kanaal van Hofplein. En ken je de voorstelling van 'Verhalen uit de hoge hoed' nog? Ook die gaan live! Iedere zondag wordt er om 11.00 uur een sprookje voor de allerkleinsten uit de hoed getoverd.

QUARANTAINE-KUNTSEL-CLUB
Volgend seizoen wordt Jeugdtheater Hofplein 35 jaar. Ze vieren hun verjaardag onder andere door de Hofplein klassieker De club van lelijke kinderen opnieuw te spelen. Hoe komt de cast van allerknapste lelijkerds eruit te zien? Denk mee met de ontwerpers! Ontwerp jouw eigen cast van lelijke kinderen: tekenen, knippen, plakken… Alles mag en alle materialen kunnen. 
Maak een foto en tag Hofplein op Instagram of Facebook (@jeugdtheaterhofplein) met #declubvanlelijkekinderen, en maak kans op 4 kaartjes voor voorstelling!

Meer nieuws? Volg Jeugdtheater Hofplein op social media!
Facebook
Instagram

0 keer besteld
De actie
Ontdek wat Jeugdtheater Hofplein allemaal organiseert nu ze gesloten zijn. Veel plezier!
Voorwaarden
N.v.t.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina