Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

ss Rotterdam

Derde Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam

tel. 010 - 2973090

Website

Hoe kom ik er met het OV?

N.v.t.

OVMiles-partners bij je thuis

ss Rotterdam High Tea/Wine bij je thuis

Op het ss Rotterdam genieten van een High Tea of High Wine, droom jij er ook van? Helaas zul je nog even moet wachten tot ze weer open gaan, maar: in de tussentijd hebben ze iets leuks voor je. Klik op 'Meer' voor meer informatie.

Zo lang het ss Rotterdam niet te bezoeken is kun je op vrijdag, zaterdag en zondag thuis genieten van hun bekende High Tea en High Wine. Haal dus het ss Rotterdam in huis met hun speciale afhaalservice. Je leest er hier meer over.

High Tea
Het ss Rotterdam zorgt voor veel thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen (ook vega is mogelijk). De High Tea is te bestellen voor €19,50 per persoon. Hij is zelfs te bestellen voor één persoon, zodat je de lekkernijen ook cadeau kan doen!

High Wine
Genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke gerechtjes? Een High Wine bestaat uit culinaire creaties met daarbij een zorgvuldig uitgekozen wijn (vega is mogelijk). De High Wine is te bestellen voor €28,50 per persoon inclusief één fles wijn naar keuze (wit, rood of rosé). Dit komt neer op een halve fles wijn per persoon. Ook te bestellen vanaf één persooon. Smullen!
0 keer besteld
De actie
Haal het ss Rotterdam in huis en geniet van hun overheerlijke High Tea of High Wine.
Voorwaarden
N.v.t.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina