Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Jurassic Kingdom

Prinses Beatrixpark
3121KJ Schiedam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Broersvest: Tram 21 en 24, Bus 51. Halte Parkweg: Metrolijn C.

50 Miles = met 20% korting naar Jurassic Kingdom

Dino's komen deze zomer tot leven in Schiedam

Na succesvolle edities in het Verenigd Koninkrijk strijkt de rondreizende tentoonstelling Jurassic Kingdom voor het eerst neer in Nederland! Met dertig bewegende dino’s op ware grootte zorgt Jurassic Kingdom van 7 t/m 29 juli 2018 voor een brullende tentoonstelling voor jong en oud in het Beatrixpark in Schiedam.

Terug naar de prehistorie
Dino’s zijn hip! In het Beatrixpark in Schiedam reis je deze zomer meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en waan je je tussen de levensgrote dinosauriërs. Met meer dan dertig bewegende dino’s, inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden, biedt Jurassic Kingdom een spectaculair dagje uit voor het hele gezin. Niet alleen de kleintjes kijken hun ogen uit bij Jurassic Kingdom, ook ouders zullen versteld staan van de levensgrote geanimeerde dino’s. Jurassic Kingdom is een echte beleving voor de kids én de ouders tijdens de schoolvakantie!


Lol, avontuur en educatie

Bezoekers kunnen langs de paden en tussen de bomen van het Beatrixpark in Schiedam de indrukwekkende, levensgrote replica’s van ieders favoriete dinosauriërs ontdekken: van de reusachtige Tyrannosaurus Rex en Triceratops tot vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Bekijk de strijd tussen de Deinonychus en Tenontosaurus, of maak kennis met de zachtaardige, zestien meter lange, Diplodocus. Langs een uitgestippelde route van zo’n zestig minuten staat een educatief centrum waar ouders en kinderen zich kunnen laten informeren over het leven van de dino’s. Het leerzame deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Lomax’ programma voor Jurassic Kingdom is wetenschappelijk onderbouwd, up-to-date en biedt verdieping voor de iets oudere dinofans tijdens een bezoek aan de tentoonstelling!


Dagje dino's

Om een bezoek aan Jurassic Kingdom compleet te maken zijn er ook langs de route verfrissende drankjes en de lekkerste versnaperingen verkrijgbaar, zodat je ook heerlijk tussen de dino’s kunt picknicken. De kleinste bezoekers kunnen zelf als paleontoloog aan de slag in een heuse opgravingsplek. Daarnaast kunnen echte dinofans deelnemen aan een virtual reality ervaring: ga een gevecht aan tegen een ‘echte’ dinosauriër of neem plek in een rit in de virtuele dino-achtbaan. En voor wie na afloop nog niet genoeg heeft van deze reusachtige wezens, is er een scala aan leerzame en leuke merchandise te koop.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.
23 keer besteld
De actie
Voor 50 Miles krijg je 20% korting op je ticket voor Jurassic Kingdom.
Voorwaarden
  • Deze actie is t/m 29 juli 2018 te bestellen, zolang de voorraad strekt. 
  • De actie is geldig op alle soorten tickets voor Jurassic Kingdom
  • De openingstijden van Jurassic Kingdom zijn van 10.00 tot 18.00 uur.  
  • De reguliere ticketprijzen variëren van €11 tot €13 (exclusief service toeslag van €2,05). 
  • De coupon is geldig voor 1 bestelling.  
  • Per bestelling kun je onbeperkt aantal tickets met korting bestellen.
  • Op je coupon vind je een unieke code en een link die je nodig hebt om de tickets aan te schaffen.
  • Na bestelling kun je de coupon en unieke code terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina