Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Theater Rotterdam

Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam

tel. 010 - 4118110

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Rotterdam CS: Tram, metro en bus. Halte Kruisplein: Tram 4, 7, 8, 20, 21, 23 , 24.
Andere coupons van deze aanbieder:

30 Miles = €3 korting op Gekkigheid (6+)

Met korting naar Gekkigheid op zondag 28 oktober

Gekkigheid (6+) is een dansvoorstelling van Introdans voor de hele familie, vol humor en verbeeldingskracht. En jij kunt er met korting heen op 28 oktober, in Theater Rotterdam Schouwburg!

Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt voorstellingen vol gekte. Daarin past behalve dans ook humor, slapstick, (panto)mime, theater, cabaret en acrobatiek, maffe kostuums, filmpjes, geluidsfragmenten en wat hun verder maar van pas komt.

Voor Wrapped, een van haar eerste creaties, kreeg Inbal Pinto onder meer de prestigieuze Amerikaanse Bessie Award. Een kerstboom, hoedjes van papier, regenjassen, romantische jurken, een vogel, dansers op stelten en nog veel meer maken de choreografie een feest voor het oog. Introdans danst delen uit Wrapped.
Voor Rushes werkten Pinto en Pollak samen met het fantasievolle Amerikaanse danstheatergezelschap Pilobus en zijn oprichter Robby Barnett. De toeschouwer wordt voortdurend op het verkeerde been gezet: kijk je naar komedie, tragedie, fantasie of mysterie, of naar alle vier tegelijk?

Kijk hier  voor meer informatie over de dansvoorstelling.  

1 keer besteld
De actie
Voor 30 Miles krijg je €3 korting op de dansvoorstelling Gekkigheid (6+) van Introdans in Theater Rotterdam Schouwburg op zondag 28 oktober.
Voorwaarden
 • Deze actie is alleen geldig voor Gekkigheid (6+) op 28 oktober 2018 om 14.30 uur.
 • Deze actie is geldig voor rang 1 en is inclusief een drankje. 
 • De normale prijs is €17 p.p.
 • De coupon is geldig voor 1 persoon. 
 • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
 • Let op: De coupon geeft nog geen recht op een ticket. Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Haal je ticket op bij Theater Rotterdam Schouwburg voor aanvang van de voorstelling om verzekerd te zijn van een plaats of reserveer vooraf via 
  010 - 411 8110 (maandag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur) o.v.v. OVMiles.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
 • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
 • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van Theater Rotterdam Schouwburg, de korting wordt dan direct verrekend.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina