Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Geen Boot Wel Varen

Rottekade 145
2661 JT Bergschenhoek

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Bekijk de website voor verschillende opstaplocaties.

300 Miles = €30 korting op een vaartocht

Varen over Rotterdamse wateren

Je kunt deze zomer heel voordelig varen over Rotterdamse wateren. Zonnetje, drankje en vrienden of familie erbij en je dag is compleet! Je krijgt nu namelijk €30 korting op een vaartocht bij Geen Boot Wel Varen. Dat is dus al vaarplezier vanaf €5,80 per persoon. De boten liggen op de Bergse Plas en op de Rotte in het centrum. Stap aan boord en geniet!

Hoe werkt het?
Via de website van Geen Boot Wel Varen huur je eenvoudig een sloep. 15 minuten voor vertrek ontvang je een link naar het online dashboard, waarmee de sloep gestart kan worden. Door dit unieke systeem hoef je dus nergens een sleutel op te halen, en ben je alleen op pad met je eigen vrienden of familie. 

De sloepen van Geen Boot Wel Varen liggen op de Bergse Plas bij Wine Bar Mendoza en op de Rotte in het centrum van Rotterdam aan het Marktplein, vlak bij Café van Zanten. En met een lengte van 7,5 meter is de sloep ruim genoeg voor maar liefst 12 personen. Daarnaast staat de elektrische aandrijving garant voor een unieke ervaring. En het mooie is: zo'n boottocht is geschikt voor iedereen, want je hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs!

Geen Boot Wel Varen
Geen Boot Wel Varen is dé oplossing voor alle mensen die in en om Rotterdam wonen en graag in hun vrije tijd willen varen, maar dan zonder de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van een sloep. Ideaal! Geen Boot Wel Varen zorgt voor luxe, ruime en goed functionerende sloepen die je eenvoudig online reserveert. De sloepen zijn geheel elektrisch, dus ook aan het milieu is gedacht.

9 keer besteld
De actie
Voor 300 Miles krijg je €30 korting op een vaartocht met Geen Boot Wel Varen.
Voorwaarden
  • De actie is te bestellen t/m 3 september 2018. 
  • Deze actie is op maandag t/m vrijdag geldig t/m 30 september 2018. 
  • Op de sloep mogen maximal 12 personen mee.
  • Gebruikers dienen minimaal 21 jaar te zijn, je hebt geen vaarbewijs nodig.
  • Er dient €250 borg afgerekend te worden, deze wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
  • Reserveren moet online o.v.v. de unieke code op je coupon op basis van beschikbaarheid. Op je coupon lees je hoe je precies kunt reserveren.
  • Na bestelling kun je de coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina