Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

ExitGame Rotterdam

Hoogstraat 34A
3011 PR Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Oostplein: metro A,B,C. Tram 21, 24.

250 Miles = €25 korting op ExitGame escape room

Ontsnap uit de ExitGame escape room!

ExitGame is de oudste escape room van Rotterdam! Al bijna 4 jaar bieden ze iedereen die het aandurft uitdagende puzzels die de hersenen laten kraken. Lukt het jou en je vrienden, familie of collega's om binnen de tijd te ontsnappen? Bestel je coupon(s) en ga de uitdaging aan!

ExitGame is de oudste escape room van Rotterdam! Al bijna 4 jaar bieden ze iedereen die het aandurft uitdagende puzzels die de hersenen laten kraken. Bij ExitGame heb je de keuze uit 2 spellen: The Heist en The Classic. Ook kun je een competitie aangaan met 2 groepen!

The Heist
Een inbreker staat op het punt de Portland Bank te overvallen als hij jullie langs ziet lopen... Jullie kennen hem van een vorige klus en staan nog bij hem in het krijt. Hij laat deze slecht geplande bankroof dus maar wat graag aan jullie over. Jullie krijgen 60 minuten de tijd om 2 zeldzame roze diamanten te stelen en een flink gespekte bankrekening leeg te halen. Wat je verder aan buit tegenkomt mag je houden! Volbrengen jullie de missie op tijd?

 

The Classic
Deze escape room is een escape room in z'n puurste vorm. Al bijna 4 jaar worden deze puzzels erg gewaardeerd door de bezoekers en omdat er zelfs 2 dezelfde spellen beschikbaar zijn, kun je ook een kleine competitie opzetten! Ga de uitdaging aan!
2 keer besteld
De actie
Voor 250 Miles krijg je €25 korting op 1 escape room sessie van een uur bij ExitGame.
Voorwaarden
  • Deze actie is te bestellen t/m 7 juni 2019, zolang de voorraad strekt.
  • Deze actie is te verzilveren t/m 14 juni 2019. 
  • De coupon is geldig voor €25 korting op een escape room sessie bij ExitGame, met de keuze uit 2 spellen: The Heist en The Classic
  • Je kunt maximaal 1 coupon per boeking gebruiken bij ExitGame, deze coupon is geldig voor 2 tot 6 personen. 
  • Bekijk hier de prijzen en voorwaarden van The Heist (3 tot 6 spelers) en hier voor the Classic (2 tot 6 spelers). 
  • Let op! Reserveren is verplicht. Je kunt alleen online reserveren op de website van ExitGame (www.exitgame.nl) o.v.v. OVMiles.
  • Na bestelling kun je de coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles.
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van ExitGame op de dag van je reservering. Je kunt op locatie afrekenen met creditcard, pinpas of contant. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina