Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Euromast

Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam

tel. 010 - 2411788

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Euromast: Tram 8.

Sunrise Sunrise ontbijt

60 Miles + €24,50 = ontbijt bij zonsopkomst

Ontbijten op 100 meter hoogte terwijl Rotterdam ontwaakt? Kom dan op zondag 18 oktober naar de Euromast en geniet van het speciale Sunrise Sunrise ontbijt. Een heerlijk ontbijt met croissants, ei, heerlijk beleg, fruit, zoetigheden en meer! Meer weten? Klik hieronder op 'Meer' of bestel direct je coupon.

Een uitgebreid ontbijt op de Euromast is een heerlijk begin van je zondag. Kom op zondagochtend 18 oktober om 07.30 uur naar de Euromast en bekijk hoe Rotterdam wakker wordt, onder het genot van een heerlijk - aan tafel geserveerd - uitgebreid ontbijt, een kop koffie, thee of een glas jus d’orange. Speciaal voor jou als lid van OVMiles openen ze om 9.00 uur ook het platform en draait de Euroscoop!

Het ontbijt bestaat uit: verse broodjes, croissantjes en chocoladebroodjes, diverse soorten beleg, verschillende confituren, een eiergerecht en fruit.

Let op! Reserveren is verplicht en er is beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij!
26 keer besteld

Deze actie is niet beschikbaar

Helaas kun je op dit moment geen gebruikmaken van deze actie. Mogelijk is de actie uitverkocht of is er een limiet voor het aantal keren dat je een coupon kunt bestellen.
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina