Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

tel. 010 7070430

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Pieter de Hoochweg: Tram 8. Halte Coolhaven: Metro D,E.
Andere coupons van deze aanbieder:

Kom met het OV en krijg een croissantje met jam!

Croissantje met jam bij de voorstelling Duimelot in het Maaspodium

Duimelot (1,5+) is een gezellig theaterstuk voor dreumesen en peuters, gemaakt door actrice en zangeres Maud Dolsma. Kom met je kindje van 1,5, 2 of 3 jaar oud naar Maas om gezellig muziek te maken, zingen, dansen of gewoon lekker te liggen. Vergeet vooral je knuffel niet!

Maud speelde en zong eerder bij Maas in Alleen op de wereld en Alice in Wonderland, maar je kunt haar ook kennen van de televisieserie Flikken Maastricht. Duimelot is geen gewone voorstelling, het is een slaapfeestje. Duimelot houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Opgekruld onder haar dekentje of doezelend op een kussen. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Dan zingt ze liedjes en maakt ze muziek met haar instrumenten. Kom je gezellig wegdromen bij de maan? Of door de lucht zwieren als een veertje? Tot dan!


Meer info over de voorstelling vind je hier
Duur voorstelling: 30 minuten
Normale prijs voor volwassenen is €12, studenten/CJP €10 en kinderen (t/m 12 jaar) €8.

0 keer besteld
De actie
Komt met de bus, tram of metro van de RET en krijg een gratis croissantje met jam bij de voorstelling Duimelot in het Maaspodium.
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig in combinatie met een ticket voor de voorstelling Duimelot op de volgende data: 1 april en 29 april 2018 om 10.00 uur en 11.00 uur.
  • De prijs van een volwassenenticket en een jongerenticket (vanaf 12 t/m 26 jaar/student) is €8. Voor een kind t/m 12 jaar betaal je €6. 
  • Je kunt je tickets van tevoren al reserveren via www.maastd.nl/duimelot of op de dag zelf aan de kassa, mits de voorstelling niet is uitverkocht.
  • Deze actie is geldig voor 1 persoon per keer. 
  • Er is geen limiet aan het aantal keer dat je van deze actie gebruik kunt maken.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.
  • Reis maximaal 3 uur van tevoren met het openbaar vervoer van de RET om van deze actie gebruik te maken. Let op: de kaartlezer herkent je rit alleen als je in- én uitcheckt!
  • De actie is geldig vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling, tot 1 uur na afloop van de voorstelling. Laat bij binnenkomst eerst je OV-chipkaart scannen bij de kassa in het Maaspodium. 
  • Bij de kassa van het Maaspodium ontvang je hierna een muntje die kan worden ingeruild voor een croissantje met jam.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina