Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Dudok Patisserie

Westewagenstraat 52
3011 AT Rotterdam

tel. 010-4137383

Website

Hoe kom ik er met het OV?

N.v.t.
Andere coupons van deze aanbieder:

OVMiles-partners bij je thuis

Lekkers van Dudok Patisserie

Chocolate chip cookies, taarten en meer: het hele assortiment van Dudok Patisserie is om van te smullen. Benieuwd hoe je nu ook thuis kunt blijven smullen of naar hoe je Dudok kunt steunen? Klik op 'Meer'!

Recept
  • Ook jij bent misschien meer gaan koken of bakken, nu je veel thuis bent. Wat dacht je van zelf chocolate chip cookies maken geïnspireerd op het recept van Dudok Patisserie maken? Check het recept en ga aan de slag. Moeilijk? Zeker niet! Alle ingrediënten bij elkaar, kneden en dan is het meeste al gedaan!
Bestellingen
  • Wil je de taarten van Dudok Patisserie liever gewoon kant-en-klaar voor je neus hebben? Een groot deel van het assortiment is nog altijd online te bestellen via www.dudokpatisserie.nl en af te halen bij de bakkerij in Barendrecht of in de winkel op de Westewagenstraat.
  • Daarnaast kan je sinds kort ook weer terecht bij de patisserie winkel op de Westewagenstraat! Sinds 10 april zijn daar deuren weer geopend. 
  • Kan je echt de deur niet uit? Dan bestel je gemakkelijk een aantal van de producten uit het assortiment online bij Albert Heijn.

Dudok cadeaukaart

Steun Dudok (en de patisserie) nu en geniet later dit jaar van hun heerlijke gerechten en lekkernijen. Stuur een mail naar gcc@dudok.nl met:
- Jouw volledige naam (zoals deze bekend is bij jouw bank)
- Het gewenste bedrag (vanaf €12,50)
- De adresgegevens van de ontvanger

Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek per mail, de cadeaukaart wordt uiteindelijk per post verzonden. Als je ervoor kiest om de cadeaukaart weg te geven, kan je uiteraard een persoonlijke boodschap meesturen die op een passend kaartje wordt gezet. P.S. De cadeaukaart kan bij álle Dudok locaties worden verzilverd (dus ook bij de patisserie).

Dudok appeltaart - Do it yourself box
Het gaat maar door: Dudok Patisserie blijft met goede ideeën komen. Speciaal voor alle bakkers, ouders, kinderen, studenten en íéder ander is er nu de Dudok appeltaart – Do it yourself box. De box bevat alle benodigde ingrediënten om deze klassieker thuis te maken. Het deeg naar geheim receptuur hebben ze alvast bereid, de rest is aan jou… 

Dan nog een laatste tip: volg Dudok Patisserie Winkel op Facebook of Instagram om als eerste op de hoogte zijn.
 
0 keer besteld
De actie
Je hoeft niet zonder het lekkers van Dudok Patisserie te zitten: haal het naar je huis. Smullen!
Voorwaarden
N.v.t.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina