Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens

La Buvette

Coolsingel 104
3011 AG Rotterdam

tel. 010-2617222

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Beurs: Tram 8, 12, 20, 21, 23, 25. Metro A,B,C,D,E. Halte Blaak: Tram 21, 24. Metro A,B,C.

100 Miles + €25 = driegangendiner bij La Buvette

Dineren bij een culinaire hotspot

Geniet voor 100 Miles + €25 van een driegangendiner bij culinaire Rotterdamse hotspots, geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam! Het vijftiende restaurant waar je aanschuift is La Buvette: klassieke Franse gerechten om van te smullen. Klik hieronder op 'meer' voor meer informatie.

Houd je wel van een culinair hoogstaand diner? Dan zit je bij La Buvette absoluut goed! De redacteurs van De Buik hadden weer eens geluk: ze gingen je voor en proefden het exclusieve OVMiles-diner: "Sinds de heropening is La Buvette de ideale plek om een terrasje te pakken, maar het driegangendiner moet je ook niet aan je voorbij laten gaan. Uiteraard is het samengestelde menu helemaal in Franse stijl. Je start met bouillabaisse petit en als hoofdgerecht wordt confit de canard (eend) opgediend, natuurlijk met Franse frites (of friet, patat, wat jij wil!). Je sluit het menu af met heerlijke profiteroles met warme chocolade en amandel. Het hele artikel lees je hier.

Dineren bij culinaire hotspots
Je geniet het hele jaar voor 100 Miles + €25 van een diner bij een van de geselecteerde restaurants. Deze restaurants worden geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam. Elke 2 maanden schuif je aan bij een ander bijzonder restaurant. Het nieuwste restaurant is dus La Buvette! Vergeet niet te reserveren en neem je PDF-coupon mee. Betalen doe je bij het restaurant.

De Buik van Rotterdam
Dit onafhankelijke journalistieke platform heeft weinig introductie nodig. Voor alles over eten en drinken in de rijke foodcultuur van Rotterdam kijk je natuurlijk op de website van De Buik van Rotterdam! Ze brengen alles voor jou in kaart, van tips voor oude én nieuwe restaurants, eetcafés en toko's tot bijzondere verhalen over leveranciers en mensen achter de menukaart.

17 keer besteld
De actie
100 Miles + €25 = driegangendiner bij La Buvette (do t/m zo).
Voorwaarden
 • Deze actie is te bestellen van 9 juli t/m 9 september 2019
 • Deze actie is te verzilveren van 9 juli t/m 20 september 2019. 
 • De actie is geldig van donderdag t/m zondag, op basis van beschikbaarheid. 
 • Bekijk hier de openingstijden van La Buvette.
 • Je kunt vanaf 17.00 uur gebruik maken van de actie.
 • Het OVMiles-menu is altijd exclusief drank. 
 • Een coupon is geldig voor 1 persoon en 1 menu. 
 • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
 • Vooraf reserveren is verplicht via 010 – 2617222 of mailen naar reserve@la-buvette.nl o.v.v. OVMiles-menu + de barcode op je coupon.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
 • Na bestelling kun je de PDF-coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
 • Print je PDF-coupon uit en lever deze in bij binnenkomst bij La Buvette. Je betaalt bij het restaurant voor het menu en eventuele drankjes.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina