Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens

Restaurant de With

Witte de Withstraat 81
3012 BN Rotterdam

tel. 010 203 7296

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Eendrachtsplein: Metro A, B, C. 

100 Miles + €25 = driegangendiner bij de With

Dineren bij een culinaire hotspot!

Geniet voor 100 Miles + €25 van een driegangendiner bij culinaire Rotterdamse hotspots, geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam! Het tiende restaurant waar je aanschuift is de With. Dat betekent kwaliteitsvlees en veel gerechten van de grill. Klik hieronder op 'meer' voor het menu!

Wisselend menu
Het driegangen OVMiles-menu van de With is een verrassing en kan elke dag anders zijn. De specialiteit is vlees, bereid op de Big Green Egg of houtskoolgrill. Maar ook als vegetariër kun je hier prima terecht, geef dan wel van tevoren je dieetwensen even door. Om je een idee te geven van wat je op je bord kunt verwachten, gingen de redacteurs van De Buik alvast langs voor een verrassingsmenu. Wat er op de avond dat jij gaat op tafel komt, weet dus alleen de chef van de With! 

"De eerste gang bestaat uit rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, truffelcrème, notensla, kerstomaat, krokant spek en virgine olijfolie. Een klassieker, die valt of staat met goede producten. Als hoofdgang krijgen we piepkuiken bereid op de Big Green Egg, afgetopt met gekonfijte citroenjus met dragon en gepofte zomergroenten. De frisse smaak van de citroenjus, de zoete smaak van de gepofte cherrytomaatjes en de zoute smaak van het piepkuiken combineren mooi met elkaar. We slluiten de avond af met tiramisu. De chef komt met een grote schaal versbereide tiramisu aan tafel en schept deze ‘live’ op het bord. Voor de tiramisu zijn voornamelijk (zoals het een echte Tiramisu natuurlijk betaamt) Italiaanse producten gebruikt."

Na het voorgerecht volgt een tussengerecht. Degenen met stevige trek kunnen tegen bijbetaling van €8 een extra tussengerecht bestellen. Daarnaast heeft de With speciaal voor het OVMiles-menu een huiscocktail gemaakt, die je er voor slechts €7 kunt bijbestellen. 

Dineren bij culinaire hotspots
Je geniet het hele jaar voor 100 Miles + €25 van een diner bij een van de geselecteerde restaurants. Deze restaurants worden geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam. Elke 2 maanden schuif je aan bij een ander bijzonder restaurant. Het nieuwste restaurant is dus de With! Vergeet niet te reserveren en neem je PDF-coupon mee. Betalen doe je bij het restaurant.

De Buik van Rotterdam
Dit onafhankelijke journalistieke platform heeft weinig introductie nodig. Voor alles over eten en drinken in de rijke foodcultuur van Rotterdam kijk je natuurlijk op website van De Buik van Rotterdam! Ze brengen alles voor jou in kaart, van tips voor oude én nieuwe restaurants, eetcafés en toko's tot bijzondere verhalen over leveranciers en mensen achter de menukaart.

10 keer besteld
De actie
Voor 100 Miles + €25 geniet je van een driegangendiner bij de With.
Voorwaarden
 • Deze actie is te bestellen van 3 september t/m 1 november 2018. 
 • Deze actie is te verzilveren van 3 september t/m 16 november 2018
 • De actie is geldig van maandag t/m zondag vanaf 18.00 uur, op basis van beschikbaarheid. 
 • Bekijk hier de openingstijden van de With.
 • Het OVMiles-menu is altijd exclusief drank. 
 • Tegen bijbetaling van €8 kun je een extra tussengerecht bestellen, tegen bijbetaling van €7 kun je een huiscocktail bestellen. 
 • Een coupon is geldig voor 1 persoon en 1 menu. 
 • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
 • Vooraf reserveren is verplicht via info@restaurantdewith.com of 010-203 72 96 o.v.v. OVMiles-menu + de barcode op je coupon.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
 • Na bestelling kun je de PDF-coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
 • Print je PDF-coupon uit en lever deze in bij de With. Je betaalt bij het restaurant voor het menu en eventuele drankjes.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina