Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens

BY AMI Urban Bistro

Antoine Platekade 983
3072 ME Rotterdam

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Wilhelminaplein: Tram 12, 20, 23 en 25. Metro D, E.

100 Miles + €25 = driegangendiner bij BY AMI Urban Bistro

Dineren bij een culinaire hotspot

Geniet voor 100 Miles + €25 van een driegangendiner bij culinaire Rotterdamse hotspots, geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam! Het twaalfde restaurant waar je aanschuift is BY AMI Urban Bistro: kleurrijk dineren op de Kop van Zuid. Klik hieronder op 'meer' voor meer informatie.

Bij BY AMI Urban Bistro zijn zowel het interieur als de gerechten op kaart ontzettend kleurrijk! Van heerlijke vleesgerechten van de Big Green Egg tot vegan curry's: voor écht ieder wat wils. Prachtig, maar ook hartstikke smakelijk!

De redacteurs van De Buik gingen je voor en proefden het 3-gangendiner vast: "Als voorgerecht kun je kiezen uit carpaccio Parmigiano, een pompoen-linzen crèmesoep, salade met gemarineerde zalm of de bite platter. Dan het hoofdgerecht: ga voor kogelbiefstuk, vegan Thaise curry, de Black Angus burger of de gemarineerde baarsfilet. Het dessert blijft een verrassing..." Het hele artikel lees je hier.

Dineren bij culinaire hotspots
Je geniet het hele jaar voor 100 Miles + €25 van een diner bij een van de geselecteerde restaurants. Deze restaurants worden geselecteerd in samenwerking met De Buik van Rotterdam. Elke 2 maanden schuif je aan bij een ander bijzonder restaurant. Het nieuwste restaurant is dus BY AMI Urban Bistro! Vergeet niet te reserveren en neem je PDF-coupon mee. Betalen doe je bij het restaurant.

De Buik van Rotterdam
Dit onafhankelijke journalistieke platform heeft weinig introductie nodig. Voor alles over eten en drinken in de rijke foodcultuur van Rotterdam kijk je natuurlijk op de website van De Buik van Rotterdam! Ze brengen alles voor jou in kaart, van tips voor oude én nieuwe restaurants, eetcafés en toko's tot bijzondere verhalen over leveranciers en mensen achter de menukaart.

40 keer besteld
De actie
Voor 100 Miles + €25 geniet je van een kleurrijk driegangendiner bij BY AMI Urban Bistro op de Kop van Zuid.
Voorwaarden
 • Deze actie is te bestellen van 2 januari t/m 2 maart 2019. 
 • Deze actie is te verzilveren van 2 januari t/m 31 maart 2019
 • De actie is geldig op alle dinsdag t/m zondag, op basis van beschikbaarheid. 
 • Bekijk hier de openingstijden van BY AMI Urban Bistro.
 • Je kunt vanaf 17.00 uur gebruik maken van de actie.
 • Het OVMiles-menu is altijd exclusief drank. 
 • Een coupon is geldig voor 1 persoon en 1 menu. 
 • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
 • Vooraf reserveren is verplicht via de website van BY AMI of via 010-8418768 o.v.v. OVMiles-menu + de barcode op je coupon.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. 
 • Na bestelling kun je de PDF-coupon terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
 • Print je PDF-coupon uit en lever deze in bij BY AMI Urban Bistro. Je betaalt bij het restaurant voor het menu en eventuele drankjes.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina