Je bent nog niet ingelogd

Log eerst even in om de coupon te bestellen!

Adresgegevens partner

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

tel. 010 7070430

Website

Hoe kom ik er met het OV?

Halte Pieter de Hoochweg: Tram 8. Halte Coolhaven: Metro D,E.
Andere coupons van deze aanbieder:

180 Miles + €10 = ticket (+extra) jubileumvoorstelling FEEST

Eigenwijze voorstelling FEEST bij Maaspodium

Maas viert feest en doet alles wat niet mag! Met de jubileumvoorstelling FEEST vier jij - extra voordelig - met ze mee. FEEST (12+) is een eigenwijze en anarchistische voorstelling en zit bomvol theater, acrobatiek, dans, live muziek en humor. Een feestje!

FEEST (12+)
Een onaangepaste familie neemt het Maaspodium over. Deze rebellen hebben zo hun eigen dromen, ideeën en handeltjes. Ze krijgen bezoek van een lange rij regelgevers, zogenaamde vrienden en vage erfgenamen. Met veel bravoure verdedigen ze het fort, vieren feest en slaan zich letterlijk en figuurlijk onbeholpen door de dagen en fatsoensnormen heen. Steeds meer raken ze verstrikt in hun eigen onvermogen...

Duur voorstelling: 100 minuten (o.v.b.)
Meer weten over de voorstelling? Kijk hier.

1 keer besteld
De actie
Voor 180 Miles krijg je €4 korting op je ticket(s) voor de jubileumvoorstelling FEEST in het Maaspodium en daarbij krijg je chips en een (alcoholvrij) biertje!
Voorwaarden
  • Deze actie is alleen geldig voor de voorstelling FEEST (XL) van 22 augustus t/m 23 september 2018 m.u.v. vrijdag- en zaterdagavond. 
  • De coupon geeft recht op €4 korting op de voorstelling en chips en een (alcoholvrij) biertje t.w.v. €7,50 voor 1 persoon.
  • De normale prijs van een ticket voor volwassenen is €14, studenten/CJP €10.
  • Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. 
  • Let op: de coupon geeft geen recht op toegang tot de voorstelling.
  • Het aantal zitplaatsen is beperkt en de actie is geldig op basis van beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je ticket(s).
  • Je kunt t/m uiterlijk 21 september 2018 je tickets voor de voorstelling FEEST reserveren via de webshop van het Maaspodium. Op je OVMiles-coupon staat een unieke code waarmee je je bestelling kunt doen. 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of bij reeds gekochte kaarten. 
  • Na bestelling staat de coupon op je OV-chipkaart. De coupon kun je ook terugvinden onder 'Mijn Bestellingen' in Mijn OVMiles. 
  • Verzilver je coupon door je OV-chipkaart te tonen bij de kassa van het Maaspodium.
Inloggen
We horen graag van je
Deel deze actie op onze Facebook- of Twitter-pagina