PARTNERS VAN OVMILES

Zoek op onderwerp

x
Arta la Tarta

De zoete inval van Rotterdam: hier volg je een workshop slagroomtaarten versieren en bestel je prachtig gedecoreerde taarten.

Berry's Lunchroom

In het Lloydkwartier zit Berry’s Lunchroom, waar je terecht kunt voor een lekkere lunch, high tea of een Rotterdams kopje koffie.

Bilderberg Parkhotel

Hier kom je helemaal tot rust in een van de luxe kamers, drink je een kopje koffie met een taartje of geniet je van een heerlijk diner bij The Park.

De Buik van Rotterdam

De Buik heeft het antwoord op al jouw vragen rondom eten, lékker eten! Want met het ruime aanbod in de stad is het soms lastig kiezen...

Diergaarde Blijdorp

Bij Diergaarde Blijdorp word je voor één dag ondergedompeld in het planten- en dierenleven. Laat je keer op keer verrassen!

Dudok Patisserie

Voor de lekkerste zoetigheden van Rotterdam moet je bij Dudok Patisserie zijn. Is hun beroemde appeltaart ook jouw favoriet?

Dudok Rotterdam

Met de gevarieerde menukaart en ontspannen sfeer is Dudok de culinaire ontmoetingsplaats die de kunst, cultuur en inwoners van Rotterdam omarmt.

Euromast

De Euromast is het icoon van Rotterdam waar je kunt eten, drinken, slapen, feesten en natuurlijk kunt van het mooiste uitzicht over de stad!

Feyenoord

De grootste voetbalclub van Rotterdam is Feyenoord natuurlijk. Met De Kuip als vertrouwde thuisbasis en het Legioen als achterban.

Het Rotterdams Warenhuis

Hier koop je het beste van Rotterdam: van mooie magazines en boeken over de havenstad tot kleding en gerse accessoires.

Hotel New York

Voorheen het kantoor van de Holland Amerika Lijn, tegenwoordig dé plek voor heerlijk eten, drinken, vergaderen, vieren en overnachten.

Jeugdtheater Hofplein

Het Hofpleintheater laat al sinds 1985 het leukste jeugdtheater van Rotterdam zien tijdens o.a. voorstellingen, festivals en educatieprogramma’s.

Kids Marina

In de haven van Kids Marina ga je met het hele gezin op maritiem avontuur, als kapitein van een van de boten. Gooi de trossen los!

Koninklijke Spido

Met Koninklijke Spido ga je op rondvaart of cruise door de Rotterdamse haven en meer. Altijd comfortabel en voorzien van heerlijk eten en drinken.

Luxor Theater

Het Oude en het Nieuwe Luxor theater geven je een complete beleving met onderscheidend en breed toegankelijke podiumkunsten.

Maaspodium

Maas maakt theater en dans voor jonge mensen en al hun vrienden en familie. Virtuoos en uitbundig, maar ook altijd persoonlijk en dichtbij.

Miniworld Rotterdam

Met haar 27.000 bewoners, langsrazende treinen en iconische gebouwen is het altijd druk in deze grootse miniatuurwereld.

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan dit veelzijdige museum is als een reis door de tijd. Van tentoonstellingen met werk van Rembrandt, tot stukken van Dali.

Museum Rotterdam

Het meest Rotterdamse museum ter wereld dat je vertelt over Rotterdam en Rotterdammers en een brug is tussen vroeger, toen, nu en straks.

Nederlands Fotomuseum

Hier ontdek je in meer dan 5 miljoen beelden alle facetten van fotografie. Van documentair tot hedendaags en historisch tot experimenteel.

Podium Grounds

Van grensverleggende muziek tot een intiem concert, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij het kleurrijke Podium Grounds.

RET

Hét vervoersbedrijf van de regio brengt je comfortabel van A naar B met de bus, tram of metro en verbetert sporen, haltes en stations continu.

Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport zet Rotterdam op de kaart als sportstad, met de grootste sportactiviteiten en –evenementen van het land.

Rotterdam.info

Toeristen, maar ook échte Rotterdammers kunnen hier terecht voor leuke en actuele tips om hun Rotterdam-ervaring compleet te maken.

Scheurmail Rotterdam

Scheurmail Rotterdam geeft je dagelijks of wekelijks uit-tips, maar ook nieuws over straattaal, geschiedenisweetjes en wist-je-datjes.

S'DAM

Bezoek Distillers District Schiedam en maak kennis met haar bekende jenever en gin, molens, ambachten, kunst en cultuur. De moeite waard!

ss Rotterdam

Dit stoomschip ligt aan het Katendrechtsehoofd, je kunt er luxe overnachten en dineren, maar ook interessante rondleidingen volgen.

Stichting Zeilschip Eendracht

Ontdek het leven op het water met Zeilschip Eendracht, tijdens een meerdaagse zeilreis of een ontspannen tour door de haven van Rotterdam.

Theater Rotterdam

Het team van Theater Rotterdam wil je laten gloeien en genieten van voorstellingen die uiteenlopen van klassiek ballet tot heftige tragedies.

Topsportcentrum Rotterdam

Topsportcentrum Rotterdam is al jaren de thuisbasis voor trainingen en wedstrijden in het basketbal, volleybal, zaalvoetbal en handbal.

Uitagenda Rotterdam

Uitagenda Rotterdam biedt je een complete agenda, achtergrondverhalen en meer, over wat er op cultureel gebied in Rotterdam te doen is.

Wereldmuseum Rotterdam

In wisselende tentoonstellingen krijg je inzicht in de ontwikkeling van Rotterdam als wereldstad. Ontdek het in het Wereldmuseum!

Wine bar Mendoza

Dit is dé Argentijnse wijnbar van Rotterdam, met uitzicht over de Bergse Plas. Je geniet er van heerlijke Argentijnse tapas en wijnen, natuurlijk!